close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • طراحی سایت

    جدید ترین مطالب
    بخش بایگانی

    تئوری رنگ در طراحی سایت

    دوشنبه 8 مرداد 1397
    • نویسنده :
    • بازدید : 643 مشاهده

    ما اصطلاحات مخصوص در این زمینه را زیر پا گذاشتیم تا بتوانیم مفاهیم پایه و واژگان تئوری رنگ ها را به زبانی که بتوانید درک کنید، به شما توضیح دهیم. در ادامه همراه با طراحی سایت باشید.
    رنگ یکی از فراگیرترین بخش های هر چیزی خصوصا طراحی سایت است که به صورت بصری در دنیا با آن ها مواجه می شویم. این مورد برای خیلی از طراحان تبدیل به یک انتخاب همیشگی شده است. اگر به گذشته و به دوران مدرسه خود فکر کنید، به یاد می آورید که همیشه رنگ های پایه یعنی آبی، زرد و قرمز را انتخاب می کردید. همه ما فکر می کردیم که باقی رنگ ها توسط ترکیب این سه رنگ در کیفیت های مختلف به وجود می آید.
    ما هم اکنون می دانیم که این موضوع اصلا صحیح نیست (اگرچه هنوز هم در دنیای بچه های 5 ساله این موضوع کاربردی و عملی می باشد).
    چگونه رنگ ها شکل می گیرند

    طراحی سایت

    در طراحی سایت درک چگونگی اینکه رنگ ها شکل می گیرند و از همه مهم تر، چه روابطی بین رنگ ها وجود دارد، می تواند به شما کمک کند تا رنگ ها را به طور موثری در طراحی های خود به کار ببرید.
    مدرسه BAUHAUS این موضوع را در دهه 1920 و 1930 درک نمود، دانش آموزان و کارمندان در این مدرسه روی پیشرفت و توسعه تئوری رنگ برای در معرض نمایش گذاشتن حالت ها و عواطف رنگ های مختلف در بخش طراحی کار نو فعالیت نمودند.
    تئوری رنگ ها یک نظم و ترتیبی است که قدمت بسیار طولانی دارد- حداقل به قرن 15 باز می گردد و شامل علم فیزیک، شیمی و ریاضی می شود تا به این وسیله بتواند مفاهیم را به مخاطب منتقل سازد.
    این مقدمه کوتاه و سریع به شما مرور کلی از تمامی بخش های مهم تئوری رنگ ها را می دهد تا بتوانید شروع به تصمیم گیری آگاهانه در پروژه طراحی و سایر پروژه های طراحی سایت خود کنید.

    سیستم های رنگی در طراحی سایت اصفهان
    در این جا دو سیستم پایه رنگی وجود دارد –روش هایی که رنگ از آن ها به وجود می آید: رنگ های افزودنی و رنگ های کاهشی (که به منعکس سازنده زیر مشهور می باشد). ما از این دو روش به صورت روزانه استفاده می نماییم- در صفحه نمایشی که این مقاله را می خوانید از رنگ های افزودنی به کار رفته است تا بتوانید به راحتی رنگ ها را مشاهده نمایید، این در حالی است که کتابی که در حال خواندن آن می باشید از رنگ های کاهشی برای جلد اول خود استفاده کرده است.
    به عبارت دیگر، چیزی که نور را می تاباند (مانند خورشید، یا یک صفحه نمایش و یا یک پروژکتور و غیره) از رنگ های افزودنی استفاده می کند، این در حالی است که هر چیزی دیگری (که نور را منعکس می سازد) از رنگ های کاهشی به کار می برد.

    رنگ های افزایشی در طراحی سایت اصفهان

    رنگ های افزایشی و پررنگ بر اساس قرمز، سبز و آبی می باشند که به اختصار به آن ها RGB می گوییم.
    رنگ های افزودنی با هر چیزی که نور را منعکس می سازد به خوبی عمل می کند. ترکیبی از طول موج های مختلف نور می تواند رنگ های مختلفی را به وجود آورد و هر چه نور بیشتری به یک رنگ بدهید، رنگ های کمرنگ و روشنی به وجود می آید.
    زمانی که رنگ های افزایشی را به کار می بریم، تمایل داریم تا به رنگ های پایه قرمز، سبز و آبی فکر کنیم و این سه مورد پایه و بنیاد رنگ هایی است که در صفحه نمایش تان به کار رفته است. در رنگ های افزایشی، سفید می تواند ترکیبی از رنگ ها باشد، این در حالی است که مشکی می تواند خالی از هرگونه رنگ باشد.

    رنگ های کاهشی در طراحی سایت

    طراحی سایت


    رنگ های کاهشی با بازتاب دهنده های نور به خوبی کار می کنند. روشی که رنگ های کاهشی طول موج های مختلفی از نور را منعکس می سازند، باعث می شود تا رنگ ظاهری و نمایش داده شده در چشمان انسان قابل تشخیص باشد.
    رنگ های کاهشی نیز مانند رنگ های افزایشی دارای سه رنگ پایه می باشند- آبی دریایی، ارغوانی و زرد که به اختصار CMY گفته می شود. در رنگ های کاهشی سفید به عنوان دربردارنده هیچ رنگی و مشکی به عنوان ترکیبی از رنگ ها در نظر گرفته می شود، اما این یک سیستم ناقص می باشد.
    در این سیستم، رنگدانه هایی که برای استفاده در دسترس ما می باشد، به صورت کامل نور را جذب نمی نمایند (جلوگیری از بازتاب طول موج های رنگ ها)، از این رو ما باید رنگدانه چهارمی را نیز به این ترکیب بی افزایم تا جبران محدودیت ها را بکینم.

    ما به آن KEY می گوییم (که به اختصار به طور کلی به این سیستم رنگی CMYK گفته می شود) اما ضرورتا مشکی می باشد. بدون این رنگدانه جدید، نزدیک ترین رنگ به مشکی در دنیای چاپ می تواند به صورت قهوه ای و یا خاکستری نمایان شود.

    چرخه مدرن رنگ از قرن 18 مورد استفاده قرار گرفته است
    برای این که روابط موجود در میان رنگ های مختلف به آسانی مشاهده شود، مفهوم چرخه رنگ مدرن در حدود قرن 18 توسعه یافت. این چرخه اولیه، رنگ های پایه ای را در حول یک دایره رسم می کند و رنگ های را با هم به نسبت ها مختلف ترکیب می نماید تا رنگ های دومی و یا حتی سومی نیز به وجود بیاید.

    چرخه رنگ به ما این امکان را می دهد تا نگاه کوتاهی به این بی اندازیم که کدام رنگ می تواند مکمل (در چرخه رنگ رو به روی یکدیگر قرار بگیرند)، مشابه (حالت های مختلف یک رنگ)، سه گانه (سه رنگ که در هر 120درجه این چرخه قرار گرفته اند) و غیره باشد.

    هر کدام از این روابط می تواند ترکیبات رنگی بسیار جذابی را به وجود آورد. روابط لذت بخش و دلپذیر بسیار دیگری در این بخش از چرخه قرار دارد. اپلیکیشن های رایگان بسیاری وجود دارد که شما را در انتخاب رنگ ها بسیار کمک می کند و یا شما می توانید از دید یک طراح به این موضوع نگاه بی اندازید. مطمئن باشید که با شناخت بیشتر رنگ ها در استفاده درست از آن ها، موفقیت آمیز عمل می کنید.

    ثبت نام و لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی قدس

    تظرات ارسال شده